TMURAN KRAJ PARTIZANOVE SEZONE: Crno-beli ne mogu protiv tri povrede i odlične Mege!

Novosti online

05. 06. 2021. u 21:50

Košarkaši Mege i Partizana odigrali su treću, odlučujuću utakmicu polufinalne serije Superlige. Slavio je domaćin 82:68

ТМУРАН КРАЈ ПАРТИЗАНОВЕ СЕЗОНЕ: Црно-бели не могу против три повреде и одличне Меге!

FOTO: KK Partizan

U prvoj utakmici ove serije Mega je u slavila sa 94:86, dok su crno-beli bili bolji pred svojim navijačima (81:77). 

Partizan je u samom uvodu parirao Megi, ali posle povrede Erika Mike, te nakon toga i Markusa Pejdža i Nemanje Dangubića nisu mogli da se suprotstave odličnom rivalu. 

Borbeno su oba tima ušla u meč. Raspoloženi su bili, sa jedne strane Ognjen Jaramaz sa osam, a sa druge Filip Petrušev koji je u uvodu ubacio šest poena. Domaćin je imao maksimalnih tri poena prednosti, a isto toliko uspeo je i Partizan potom da se odvoji, nakon 10 minuta crno-beli su imali prednost 18:17. 

Druga četvrtina počela je nešto otvorenije kada je šut za tri domaćih u pitanju. Ekipa Vladimira Jovanovića je počela sa dve trojke Luke Cerovine. Imali su domaći do poluvremena 43:35. 

Problem za goste bila je i povreda Erika Mike koji je pre kraja poluvremena napustio parket. Košarkaši Mege imali su sigurnost zahvaljujući poenima Kazalona i Cerovine Kontrolisali su domaći rezultat i nakon 30 minuta igre imali su 62:53. Nova glavobolja za Partizan bila je i povreda Pejdža koji je pao na zemlju nakon faula nad Matkovićem. 

Partizan je bio desetkovan, povredio se i Nemanja Dangubić koji je loše doskočio, a trojkom Simonovića Mega odlazi na 74:59. Domaći tim na tri minuta do kraja dolazi do maksimalnih 79:63, a Jaramaz odbija da se preda, te postiže novu trojku za crno-bele. Na kraju slavila je Mega 82:68  

Najbolji u pobedničkom sastavu bio je Malkom Kazalon sa 18, poen manje upisao je Marko Simonović, a sa 14 poena doprineli su pobedi Filip Petrušev i Luka Serovina. 

Ognjen Jaramaz je postigao 19 u Partizanu, a jedini dvocifreni bio je još Erik Mika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici