JOKIĆ NE MOŽE SVE SAM: Finiks zaustavio Nagetse, Denver vodio +10 pa "nestao" u Arizoni (VIDEO) (FOTO)

Novosti online

08. 06. 2021. u 07:21

KOŠARKAŠI Finiksa nastavili su sa dobrim igrama u plej-ofu. Nakon što su eliminisali Los Anđeles Lejkerse u prvom meču polufinalne serije NBA lige savladali su Denver Nagetse sa 122:105 (28:28, 29:30, 31:21, 34:26).

ЈОКИЋ НЕ МОЖЕ СВЕ САМ: Финикс зауставио Нагетсе,  Денвер водио +10 па нестао у Аризони (ВИДЕО) (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Imao je tim iz Arizone u jednom trenutku 18 poena prednosti nakon čega je bilo jasno da Nagetsi neće napraviti brejk. Odlično su u tim trenucima čuvali Nikolu Jokića, čiji je učinak bio nešto lošiji nego obično. 

Srpski centar je meč završio sa 22 poena, devet skokova i tri asistencije za 36 i po minuta na parketu. Uz šut 10/23. Dodao je i tri blokade i četiri izgubljenih lopti. 

Denver je diktirao tempo sve do sredine treće deonice, kada je tim praktično nestao sa parketa.

To se desilo pri vođstvu Nagetsa od 70:60, što im je bila zapravo i najveća razlika na meču.

U pobedničkoom sastavu najefikasniji bio je Mikel Bridžis sa 23 poena, a u finišu ga je stigao Devin Buker sa 21 poenom i osam asistencija. Kris Pol je postigao 21 poen, imao šest skokova, ali i 11 asistencija, dok je Diandre Ejton ubacio 20 poena i imao 10 skokova.

U ekipi Denvera je bilo manje raspoloženih igrača, pa je Eron Gordon imao 18 poena, Majkl Porter 15, a Fakundo Kampaco 14. Sledeći meč u ovoj seriji igraće se u četvrtak ujutru od 03.30 iza ponoći, takođe u Finiksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um