LOŠE ŠUTERSKO VEČE BOGDANOVIĆA I DRUGARA: Filadelfija napravila brejk u DŽordžiji (VIDEO)

Novosti online

12. 06. 2021. u 08:19

SEVENTISIKSERSI su novim brejkom u Džordžiji poveli sa 2:1, pošto su Hoksi i drugi uzastopni meč kod kuće izgubili rezultatom 111:127.

ЛОШЕ ШУТЕРСКО ВЕЧЕ БОГДАНОВИЋА И ДРУГАРА: Филаделфија направила брејк у Џорџији (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Očajna šuterska noć za igrače Atlante najveći je uzrok novog neuspeha u polufinalnoj seriji. Protiv File Bogdan i ekipa su iz 22 pokušaja van linije 7,24 pogodili samo šest, što dovoljno govori o uzroku novog neuspeha. Dok je rival pogodio 10 od 21 šuta za tri. 

Ključna je bila treća četvrtina, koju su Seventisiksersi dobili sa 15 razlike (19:34) i time praktično otklonili sve neizvesnosti oko trijumfa.

Filadelfiju je do trijumfa vodio Džoel Embid sa 27 poena, 9 skokova i 8 asistencija, pet koševa manje dodao je Tobijas Haris, a Ben Simons 18 uz sedam dodavanja.

Kod poraženog sastava, najefikasniji je bio Tre Jang sa 28 poena, Kolins je ubacio 23, Bogdanović je upisao 19, a Galinari 17 koševa. 

Nova utakmica, četvrta u polufinalnoj seriji Istočne konferencije igra se u noći između ponedeljka i utorka (01.30 po srednjeevropskom vremenu).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera