SJAJNI MIDLTON I ADETOKUMBO SRUŠILI BRUKLIN: Majstorica odlučuje o tome ko ide u finale Istoka (VIDEO)

Novosti online

18. 06. 2021. u 08:12

MILKVOKI Baksi uspeli su da izbore majstoricu pošto su pobedili Bruklin sa 104:89 i sada će sedma utakmica odlučivati o tome ko ide u finale Istočne konferencije.

СЈАЈНИ МИДЛТОН И АДЕТОКУМБО СРУШИЛИ БРУКЛИН: Мајсторица одлучује о томе ко иде у финале Истока (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Nisu Netsi imali rešenje za Krisa Midltona koji je odigrao partiju karijere i prvu zvezdu tima iz Viskonsina Janisa Adetokumba.

Prvi je meč završio sa 38 poena i 19 uhvaćenih lopti i tako je odigrao najefikasniji meč u plej-of karijeri šutirajući iz igre sjajnih 11/16. Grk je uz 30 poena dodao i čak 17 skokova.

Zanimljivo njih dvojica su postali prvi tandem u NBA plej-ofu koji je u jednoj utakmici imao po 30 poena i 10 skokova još od Šakila O'Nila i Kobija Brajanta.

Koliko je Milvoki bio dominantan pokazuje i činjenica da su izabranici Majka Budenholzera dobili tri od četiri četvrtine, dok je ta jedna završena nerešeno.

Kod Bruklina najbolji je bio Kevin Durent imao 30 poena i 11 skokova, dok je očigledno roviti Harden završio meč sa skromnih 16 poena i samo devet pokušaja iz igre.

Odlučujući peti meč igra se u noći između subote i nedelje od 2.30.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?