TEODOSIĆ: "Loš dan, velika tuga što ne idemo na Igre"

Novosti online

04. 07. 2021. u 22:43

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije neće igrati na Olimpijskim igrama u Tokiju pošto je Italija demolirala tim Igora Kokoškova sa 102:95 u finalu kvalifikacionog turnira.

ТЕОДОСИЋ: Лош дан, велика туга што не идемо на Игре

FOTO: M. Vukadinović

Kapiten orlova Miloš Teodosić nije hteo da traži izgovore za poraz, ali je istakao da je velika tuga što orlovi neće učestvovati na najvećoj sportskoj smotri u Tokiju.

- Ne mislim da smo mi mnogo zakazali, koliko je italija odigrala sjajnu utakmicu. Bilo je i otvorenih šuteva, ali ne mogu da zamerim saigračima na želji i volji. Bio je ovo jedan loš dan. Ne tražim izgovor, niti želim, niti sam ikad tražio. Velika tuga je što ne idemo na olimpijske igre - rekao je Teodosić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (6)

AMERIKA GLEDALA U NEVERICI: Rus izašao pred hiljade Amerikanaca ogrnut ruskom zastavom, evo šta mu se desilo (VIDEO)