PUČE BOMBA U MOSKVI: CSKA doveo Aleksej Šveda!

Novosti online

12. 08. 2021. u 09:20

CSKA iz Moskve doveo je Alekseja Šveda, što je možda i najveća evroligaška bomba ovog leta!

ПУЧЕ БОМБА У МОСКВИ: ЦСКА довео Алексеј Шведа!

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Najbolji strelac i asistent Evrolige za prošlu sezonu (19,8 poena po meču i 7,7 asistencija) napustio je Himki zbog katastrofalne situacije u tom klubu, a CSKA ga je "vrebao" već neko vreme. Odlučili su da mu na kraju ponude jednogodišnji ugovor, uz opciju produžetka na još jednu sezonu, a to je Rus na kraju prihvatio.

Šved je dobro poznat po odličnom šutu za tri poena, ali i pomalo sebičnoj igri za koju nekad ima, a nekad nema pokrića, zbog čega su ga, između ostalog, najveći timovi i izbegavali prethodnih sezona.

Proveo je šest godina u Himkiju, gde je bio jedan od najbolje plaćenih igrača Evrope, a sada se vraća u CSKA u kome je i počeo karijeru. Igrao je za ovaj klub od 2006. do 2012. godine, a onda se oprobao u NBA u dresu Minesote, Filadelfije, Hjustona i Njujork Niksa.

Vratio se potom u Rusiju, a videćemo da li će moći da pomogne CSKA da dođu do novog trofeja Evrolige, kao što je to bio slučaj 2008. sa njim u sastavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu