PETRUŠEV SOLIDAN U SVIM SEGMENTIMA: Za srpskog reprezentativca 23 minuta u postavi Filadelfije

Novosti onlajn

13. 08. 2021. u 12:30

U noći između četvrtka i petka po srednjoevropskom vremenu na programu je bilo pet utakmica NBA letnje lige u Las Vegasu, a do pobeda su došle ekipe Indijane, Bostona, Toronta, Filadelfije i Finiksa.

ПЕТРУШЕВ СОЛИДАН У СВИМ СЕГМЕНТИМА: За српског репрезентативца 23 минута у постави Филаделфије

Foto: Tviter printskrin/@TTPetrusev

U meču koji su odigrali Atlanta Hoksi i Filadelfija Seventisiksersi igrao se produžetak, a ekipa iz Pensilvanije na kraju je došla do trijumfa rezultatom 96:88. Srpski reprezentativac Filip Petrušev u pobedničkom taboru imao je 8 poena (4/7 iz igre), 6 skokova i po 2 asistencije i blokade za 23 minuta na parketu. Šarif Kuper je ubacio 21 poen za Hokse.

Finiks Sansi su bili bolji od Denver Nagetsa 90:84. U pobedničkoj ekipi istakao se Džejlen Smit sa 21 poenom, a u sastavu iz Kolorada ponovo je najbolji bio Bol Bol sa 18 poena.

Boston Seltiksi su bili više nego ubedljivi protiv Orlando Medžika – bilo je 108:71. Sada je tim iz Masačusetsa jedini koji je u Vegasu došao do tri pobede. Najbolji u pobedničkom sastavu bio je Sem Hauzer sa 21 poenom, a u „Magiji“ je Tadžir Mekol ubacio 12.

Indijana Pejsersi su deklasirali Portland Trejl Blejzerse rezultatom 97:64, a Kris Duarte je upisao 19 poena za pobednika, dok Goga Bitadže nije bio u sastavu tima. U Blejzersima, za koje igraju između ostalih i veterani Majkl Bizli, Kenet Farid i Emanuel Mudijej, najbolji je bio Antonio Blekni sa 15 poena.

Toronto Reptorsi su lako slavili protiv Hjuston Rokitsa 92:76. Kanadski tim je do pobede predvodio Iš Vejnrajt sa 20 poena, a u ekipi iz Teksasa Džoš Kristofer je ubacio 14. Usman Garuba, doskorašnji košarkaš Real Madrida, odigrao je 12 minuta, ali se nije upisao u strelce.

(Sport klub)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice