SRBIJA IMA DVA TIMA U ABA 2 LIGI: Poznato 12 od 14 klubova koji će učestvovati u drugom po kvalitetu regionalnom takmičenju

Novosti online

01. 09. 2021. u 16:55

SRBIJA će imati dva predstavnika u košarkaškoj ABA 2 ligi. Našu zemlju će predstavljati Vojvodina i Mladost iz Zemuna.

СРБИЈА ИМА ДВА ТИМА У АБА 2 ЛИГИ: Познато 12 од 14 клубова који ће учествовати у другом по квалитету регионалном такмичењу

FOTO: ABA liga

U drugom po kvalitetu regionalnom takmičenju igraće 14 klubova. Za sada je poznato njih 12, dok će preostala dva biti poznata posle dodeljivanja specijalnih pozivnica.

Na osnovu rezultata iz prošle sezone i učinka u domaćim prvenstvima, pored dva srpska kluba, u ABA 2 ligi nastupaće još: Borac Banjaluka, Gorica, Lovćen, Helios, MZT, Pelister, Podgorica, Rogaška, Spars i Sutjeska.

Podsetimo, šampion ABA 2 liga prošle sezone bio je Studenstski centar i on će biti deo elitnog ranga regionalnog takmičenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima