ŽELJKO OBRADOVIĆ: Želimo da igramo Evroligu, nećemo birati takmičenja u kojima učestvujemo!

Novosti online

04. 09. 2021. u 08:56

PARTIZAN je osvojio treće mesto na turniru u Opatiji.. U poslednjem meču bili su bolji od Cedevita Olimpije, konačnim rezultatom 100:83.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ: Желимо да играмо Евролигу, нећемо бирати такмичења у којима учествујемо!

FOTO: Arhiva novosti

Nakon turnira učinak je analizirao Željko Obradović. 

- Nama su ove utakmice bile važne da proverimo sve ono što smo radili u proteklom periodu, kao i da igrače koji nisu proveli dosta vremena sa nama, kroz utakmice i reakciju na treninge, dovodimo do toga da shvate filozofiju koju želimo da imamo ove godine. Samo to je bitno, sve drugo je nevažno – rekao je Željko Obradović. 

Osvrnuo se potom i na duel protiv Cibone. 

- Evidentno je da smo pre dva dana odigrali slabu utakmicu (poraz od Cibone), ali ja sam igračima rekao pred izlazak (na utakmicu s Cedevitom) da sam bio izuzetno zadovoljan njihovom željom i voljom i na prvoj utakmici, jer su se bacali po parketu za loptu. To je znak da neko ima volju i želju da dobije utakmicu. Problem je što smo imali neverovatan broj izgubljenih lopti, bez razloga, i to je ono na čemu smo insisitrali i radili u ova dva dana!

Smatra Obradović da postoje mnoge stvari koje treba ispraviti 

- Izgledalo je sve tečnije, sa mnogo jasnijim idejama u napadu, ali bilo je i mnogo stvari na koje ćemo da reagujemo i o kojima ćemo da razgovaramo na treningu. Tako će biti do prve zvanične utakimice, a bogami i kada krene sezona.

Partizan sledeći duel igra u Kragujevcu, da bi potom usledio put na turnir koji će biti održan u Istanbulu.

- Jasno je da smo sebi postavili visoke ciljeve. Rekli smo da nam je cilj da se vratimo u Evroligu, putem jednog od dva takmičenja, a pri tom nećemo da biramo u kojem takmičenju ćemo da budemo najbolji. Igraćemo i Evrokup i ABA ligu sa velikim ambicijama i to je to, rekao je Željko Obradović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?