TOMAŠEVIĆ O POTEZU KARIJERE: Danas ne bih smeo da odem iz Zvezde u Partizan

Novosti online

09. 09. 2021. u 09:51

NEKADAŠNjI srpski košarkaš Dejan Tomašević govorio je u podkastu "Sport lajt" o aktuelnim dešavanjima u sportu i evocirao uspomene na igračku karijeru.

ТОМАШЕВИЋ О ПОТЕЗУ КАРИЈЕРЕ: Данас не бих смео да одем из Звезде у Партизан

Foto: N.Paraušić

- Ova generacija 2001/02. je poslednji izdanak stare eks-Ju škole. Neki osećaj pripadnosti ne primećujem. Ne primećujem to ni kod svoje dece, siguran sam da to nije i kod košarkaša i ostalih sportista. Njih treba vezivati na neki drugi način. Žao mi je što oni nemaju taj osećaj. Bez obzira na te klupske uspehe, kada god razmišljam o karijeri, prvo sećanje je uvek vezano za reprezentaciju - rekao je Tomašević.

Osvrnuo se i na momenat kada je svojevremeno prešao iz Crvene zvezde u Partizan.

- Nedavno sam pričao sa suprugom, mislim da ne bih smeo to da uradim danas. Ponavljam, bio je to najbolji potez u karijeri. Bilo je stresno. Hvala Bogu nisam imao nikakve posledice. Sa te igračke strane sam napravio najbolji mogući potez - istakao je Tomašević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”