MEGIN BASKET "VRTIĆ" SPREMAN DA IZNENADI FAVORITE U ABA: Očekujem da rastemo iz meča u meč

Tanjug

24. 09. 2021. u 10:49

TRENER košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da u novoj sezoni očekuje da njegova ekipa iz meča u meč raste.

МЕГИН БАСКЕТ ВРТИЋ СПРЕМАН ДА ИЗНЕНАДИ ФАВОРИТЕ У АБА: Очекујем да растемо из меча у меч

Foto: M.Vukadinović

Košarkaši Mege novu sezonu u ABA ligi počinju u nedelju protiv Studentskog centra u 12 sati u hali sportova "Ranko Žeravica".

- Prošle godine to naše sazrevanje i prelazak iz tog nekog juniorskog u seniorski staž se desio veoma brzo i mi smo uspeli da za relativno kratko vreme postanemo konkurentni. Ali, to ne znači da će tako biti i ove godine, jer jednostavno jedan deo ekipe je otišao, pa će se desiti preraspodela uloga. To neće biti lako. Mi smo tu da im pomognemo, a ono što ja očekujem ove godine je da iz meča u meč rastemo i kao igrači i kao tim. Nadam se da ćemo u što ranijem periodu da sazremo i da izrastemo u dobre igrače i nadam se da ćemo kao tim da budemo što bolji, pa dokle god nas to dovede - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Pred strategom Mege je velikim izazovom, jer u ekipi praktično ima tinejdžere, s obzirom na visok kvalitet regionalnog takmičenja u predstojećoj sezoni.

- ABA liga će biti izuzetno jaka. I mi možemo da budemo najbolja verzija sebe u nekom trenutku, ali da nam to ipak ne bude dovoljno da dobijemo utakmicu. Hoću da kažem da moramo da se trudimo da budemo najbolji što možemo, da rastemo i radimo i iz toga da vidimo koji je naš krajnji domet - zaključio je Jovanović.

Boje Mege će na početku sezone u ABA ligi braniti sledećih 14 igrač: Luka Cerovina (kapiten), Nikola Jović, Malkolm Kazalon, Karlo Matković, Boriša Simanić, Dejšon Smit, Aleksander Balcerovski, Matej Rudan, Nikola Đurišić, Nikola Kočović, Mladen Vujić, Samson Ružencev, Mihailo Mušikić i Luka Bogavac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu