ČAČANI OPTIMISTI: Možemo da budemo prijatno iznenađenje u ABA ligi

Tanjug

24. 09. 2021. u 11:03

KAPITEN košarkaša Borca Uroš Čarapić rekao je da očekuje da će čačanski tim biti iznenađenje ove sezone u ABA ligi.

ЧАЧАНИ ОПТИМИСТИ: Можемо да будемо пријатно изненађење у АБА лиги

FOTO: KK Krka/Drago Perko/Košarka.si/ABA liga

- Svako ko barem malo prati regionalnu košarku može da primeti da je klub ovog leta sastavio snažan tim. U Borac je stiglo dosta zvučnih imena, što nas sve raduje. Na svakoj poziciji imamo nekoliko kvalitetnih i dokazanih igrača. Iskreno se nadam da ove sezone možemo da budemo prijatno iznenađenje u ABA ligi. To je želja svih nas. Uostalom, za to radimo i treniramo. Imamo iskustvo iz prošle godine. A to se odnosni na sve nas, od igrača do stručnog štaba - rekao je Čarapić za klupski sajt.

Ekipa Marka Marinovića, koja drugu sezonu zaredom igra Jadransku ligu, sutra od 17 sati u prvom kolu regionalne lige u Laktašima odmeriće snagu sa ekipom Igokee.

- Smatram da nas je prošle sezone Igokea malo potcenila, barem u prvom meču. Verujem da će ove godine mnogo ozbiljnije da nas shvati. Kao svake takmičarske godine, Igokea ima dobar roster sastavljen od kvalitetnih igrača, a predvodi ih iskusan trener, koji godinama vodi tim u ABA ligi. Gostovanje Igokei je uvek bilo nezgodno za sve ekipe, pa tako i za nas. Ali mi ćemo pružiti svoj maksimum, pa ako nam se ukaže neka šansa, mi ćemo je svakako iskoristiti - poručio je Čarapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu