TEK STIGAO U BUDUĆNOST, A VEĆ IGRA PROTIV ZVEZDE: Jagodić-Kuridža se na startu sezona vraća na mesto uspeha

Novosti online

03. 10. 2021. u 15:52

CRVENA zvezda sutra od 21 sat dočekuje Budućnost u derbiju drugog kola ABA lige, a sigurno da će ovaj meč biti čudan za Marka Jagodića-Kuridžu koji je prošle sezone nosio dres crveno-belih.

ТЕК СТИГАО У БУДУЋНОСТ, А ВЕЋ ИГРА ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Јагодић-Куриџа се на старту сезона враћа на место успеха

FOTO: KK Budućnost/ABA liga

I ne samo za njega, već i za dvojac iz redova šamipona Jadrana - Nikolu Ivanovića i Luku Mitrovića. Oni su prethodnu sezonu okončali u redovima Podgoričana. Sjajni plejmejker je ukupno osam sezona iz dva mandata bio član tima iz "Morače".

Što se Jagodić-Kuridže tiče sa Crvenom zvezdom je osvojio tripl krunu (Kup Srbije, ABA ligu i prvenstvo Srbije). Ipak, sada je na drugoj strani i učiniće sve da zajedno sa saigračima savlada crveno-bele.

- Igramo utakmicu koja je jedna od težih u sezoni. Znamo svi šta nas očekuje, znamo kakva je ekipa i sigurno da želimo da damo svoj maksimum, da probamo da izvučemo što bolji rezultat. Da vidimo gde smo u odnosu na njih, jer oni su jedna evroligaška ekipa koja je ove godine mnogo uložila, imaju dosta dobrih pojedinaca, biće dobro da se izmerimo sa njima - rekao je Jagodić-Kuridža.

Iskusni košarkaš je istakao da Budućnost ima plan igre kako protiv šampiona, ali zna i da će se Beograđani dosta pitati.

- Imamo naše zamisli kako da igramo utakmicu. Probaćemo naravno da sve to da sprovedemo u delo. Sigurno da na kraju neki trud odbrana i koncentracija moraju da dođu do izražaja. I sve to ne mora da znači da ćemo da pobedimo. Moramo da damo sve od sebe - zaključio je ovaj 34-godišnjak.

Utakmica Crvena zvezda - Budućnost igra se sutra od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?