PARTIZAN GOSTUJE CIBONI: Okršaj neporaženih u ABA ligi

S. O.

14. 10. 2021. u 19:56

MADA trenutno nisu na nivou nekadašnjih generacija šampiona Evrope, dueli Partizana i Cibone, jedine dve neporažene ekipe u ABA ligi, uvek izazivaju posebnu pažnju.

ПАРТИЗАН ГОСТУЈЕ ЦИБОНИ: Окршај непоражених у АБА лиги

FOTO: ABA liga/KK Split/Ivica Cavka

A, kada se tome doda da crno-bele sada predvodi najbolji trener Starog kontinenta Željko Obradović, a Zagrepčane perspektivni Srbin Vladimir Jovanović, dobija se novi razlog da se ne propusti današnji (19.00) okršaj u "Draženovom domu".

- I tokom pripremnog turnira u Opatiji, na utakmici protiv Cibone, videlo se da njihova veoma mlada ekipa ima kvalitet i da igra agresivnu košarku. Krasi ih izuzetno dobra hemija u timu i u svakom trenutku znaju šta hoće. Naravno, to je zasluga i njihovog trenera i svih tih mladih igrača koji igraju sa velikom željom, a na nama je da se pripremimo i odigramo najbolju moguću utakmicu - istakao je Obradović za sajt crno-belih.

Mladi bek Uroš Trifunović, koji pokazuje raskošni talenat i ne libi se da preuzme odgovornost i u najtežim trenucima, veruje i pobedu svog tima.

- Cibona je čak i malo mlađa ekipa i od nas. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica kako u napadu, tako i u odbrani. U predsezoni smo izgubili od njih. Ipak, od tada smo mnogo porasli kao ekipa, iako se još uigravamo. Cibona je ekipa koja može da savlada bilo koga u ABA ligi, ali mi u Zagreb idemo da pobedimo - poručuje mladi as crno-belih.

Jovanović: Jako i hrabro

- PARTIZAN je veliki protivnik, svesni smo njegovog kvaliteta i snage, znamo da su ekipa koja je složena za najviše ciljeve. Radili smo maksimalno koliko znamo i možemo.

Odigraćemo hrabro i jako, da pokažemo sav talenat i kvalitet i nadamo se da ćemo posle meča biti zadovoljni - rekao je trener Vladimir Jovanović za sajt Cibone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?