KAKO, ČOVEČE, KAKO? Nikola Jokić opet imao dodavanje za pamćenje (VIDEO)

D. N.

30. 10. 2021. u 08:38

NIKOLA Jokić je i protiv Dalas Maveriksa pokazao zašto je najbolji dodavač među NBA centrima.

КАКО, ЧОВЕЧЕ, КАКО? Никола Јокић опет имао додавање за памћење (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Podsetimo, iako se Jokić povredio ove sedmice u duelu sa trostrukim najboljim defanzivcem lige, Rudijem Goberom, a potom i nije trenirao i to iz predostrožnosti, zablistao je u dresu Nagetsa koji su deklasirali goste iz Teksasa, čiji su članovi Luka Dončić i Boban Marjanović, rezultatom 106:75.

Nikola Jokić je za 25 minuta na parketu bio "krivac" što je Denver dao čak 26 poena više nego što je za to vreme primio, a među osam asistencija koje je napravio jedna se izdvojila.

Kako to i inače voli da radi, odbranu je potpuno zbunio odabirom saigrača kome je dodao loptu - stajao je na desnom uglu reketa, a onda odjednom, bez gledanja, poslao loptu u levi ugao, odakle je Pi-Džej Dozijer pogodio trojku:

"Uživajte u još jednoj apsudrnoj asistenciji najboljeg dodavača u ligi", prokomentarisali su na Tviter nalogu Nagetsa ovaj potez.

Nikolom je oduševljen i njegov novi klupski kolega, iskusni Džef Grin, posebno zbog činjenice da Srbin nije želeo da pauzira zbog bola u kolenu:

- Još uvek učim kako da igram sa Jokićem, ali već sada shvatam neke stvari: on je baš čvrst momak, ali i sjajan čovek. To što je rešio da igra pokazuje da ga neki tamo bol neće sprečiti da izađe na parket. Eto, takav vam je naš vođa. Igramo "kroz" njega, a on izlazi na teren i svojim ponašanjem daje primer svima, rekao je Grin.

Svoje naredne utakmice Denver i Dalas igraju već u nedelju: dva sata iza ponoći Nagetsi gostuju Minesoti, a nešto duži odmor imaju Maveriksi, koji će u 20.30 po srednjeevrskom vremenu ugostiti Sakramento Kingse.

NBA rezultati

Denver - Dalas 106:75

Toronto - Orlando 110:109

Majami - Šarlot 114:99

Bruklin - Indijana 105:98

Nju Orleans - Sakramento 109:113

Portland - LA Klipers 111:92

LA Lejkers - Klivlend 113:101

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um