OVAKO BIJE NIKOLIN BRAT: Stariji Jokić "jedva čeka" Morise (VIDEO)

Novosti online

10. 11. 2021. u 10:46

NEMANjA i Strahinja, braća Nikole Jokića, dospeli su u centar pažnje nakon incidenta koji se dogodio na utakmici Denver - Majami.

ОВАКО БИЈЕ НИКОЛИН БРАТ: Старији Јокић једва чека Морисе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, najbolji igrač Denvera je isključen u finišu utakmice jer je udario sa leđa Markifa Morisa, košarkaša koji je poznat po izuzetno "prljavoj" igri.

Moris je pokušao da povredi Nikolu, udario ga je laktom i kolenom, pa je Srbin izgubio živce i žestoko uzvratio, ali ni tu nije bio kraj.

Igrači Majamija su pokušali da napadnu Jokića, oglasio se i Markifov brat, odgovorila su i braća MVP NBA lige, kupili su čak i karte za gostovanje Denvera u Majamiju.

Sukob se nastavlja, ali Amerikanci bi na kraju mogli da izvuku deblji kraj, ako se ne smire.

Nikolin brat Nemanja (35) se uspešno bavio borilačkim sportovima u Americi. Nemanja je imao perfektan skor. Karijeru je započeo sa četiri vezana nokauta.

Pre tri godine je debitovao u MMA, a njegov prvi meč uživo je pratio i košarkaš Denvera. Centar Nagetsa je tada u svom stilu prokomentarisao Nemanjin uspeh i sjajan početak borilačke karijere.

- Kada sam došao kući, nokautirao sam ga - poručio je srpski košarkaš.

Podsećanja radi, braća Jokić u Denveru prate svaki Nikolin meč, a Strahinja i Nemanja su se takođe bavili košarkom i uz njih je sadašnji MVP odrastao i zavoleo taj sport.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?