PARTIZAN PAO U ARENI: Cedevita bolja od oslabljenih crno-belih

Novosti online

11. 12. 2021. u 20:53

KOŠARKAŠI Cedevita Olimpije slavili su na gostovanju Partizanu u meču 11. kola ABA lige sa 96:89.

ПАРТИЗАН ПАО У АРЕНИ: Цедевита боља од ослабљених црно-белих

FOTO: ABA

Džejkob Pulen je postigao 19 poena, koliko i Jaka Blažič, a dvocifreni su bili i Ferel sa 15, Murić sa 14 i Radovanović sa 12 poena.

U poraženom timu, u odsustvu povređenog lidera Pantera, bolji od ostalih bili su Zek Ledej sa 17, Jam Madar sa 16, Dalas Mur i Aleksa Avramović sa po 15.

Ovo je bio drugi poraz Partizana u sezoni, pa su crno-beli lidersku poziciju na tabeli regionalnog takmičenja prepustili večitom rivalu Crvenoj zvezdi koja je u šok završnici savladala Krku.

A poraz je došao kao posledica očajne igre u poslednjoj deonici, tačnije sunovratje krenuo u završnici treće četvrtine. 

Cedevita Olimpija je u poslednji kvartal ušla prednostšću od tri poena. Ljubljančani su poslednji kvartal otvorili sa dve trojke, nakon dva pogođena slobodna bacanja Radeta Zagorca za 77:70.

Ferel i Pulen su nastavili da grade prednost gostujućeg sastava, ništa nije mogao da pomogne ni tajm-aut Željka Obradovića.

Crno-beli su pokušavali na sve načine, ali je Cedevita Olimpija imala više sreće i znanja u prvom duelu dva tima ove sezone.

Crno-beli se posle ovog poraza okreću obavezama na evro sceni, a već u sredu u okviru Evrokupa sastaju se sa ekipom Slaska.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)