JOKIĆ I DENVER SE CRVENE OD STIDA: Ovo niko nije očekivao, protiv ekipe kojoj se nedavno smejao ceo svet (VIDEO)

Novosti online

23. 12. 2021. u 06:27

OKLAHOMA je pre samo 20 dana bila predmet podsmeha svih naslova koji su stizali tu noć iz SAD.

ЈОКИЋ И ДЕНВЕР СЕ ЦРВЕНЕ ОД СТИДА: Ово нико није очекивао, против екипе којој се недавно смејао цео свет (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Naime, "tanderi" našeg Alekseja Pokuševskog su izgubili rekordnih 73 razlike protiv Memfisa. Svi su bili u šoku i pisalo se kako je Oklahoma zalutala u NBA ligu.

I isti taj tim je samo nekoliko dana kasnije rutinski savladao Denver - 108:94, ekipu koja u svojim redovima ima MVP košarkaša i jedan je od favorita za naslov.

Nije pomogao ni rekord Nikole Jokića, koji je upisao svoj 9000. poen u najjačoj ligi sveta.

Ruku na srce, srpski košarkaš je odigrao ispodprosečnu utakmicu za njegove standarde, postigavši 13 poena, a imao je i sedam skokova i dve asistencije.

Nikola je na parketu proveo tek nešto više od 24 minuta igre, pošto ga trener Maloun nije ubacivao u igru u poslednjoj četvrtini.

Oklahomu je do pobede predvodio Gildžius-Aleksander sa 27 poena, 11 skokova i 12 asistencija, a pomoć je imao u Bezliju koji je dodao 17, kao i Dortu koji je ubacio 15 poena.

Denver je odigrao jednu veoma atipičnu utakmicu, pa im je najbolji strelac bio Jokić sa 13, a dvocifreni su bili još Rivers i Gordon sa po 12 poena, kao i Moris koji je postigao 10. 

Nakon ravno 30 odigranih mečeva ove sezone, Denver ima učinak od 15 pobeda i isto toliko poraza, dok je Oklahoma došla do 11. pobede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)