KADIJA TI SUDI! Neverovatno ali istinito: na meču Turk Telekom - Partizan pravdu dele turski arbitri!

Novosti online

25. 01. 2022. u 15:35

KOŠARKAŠI Partizana imali su mnogo problema sa putovanjem u Ankaru na utakmicu Evrokupa protiv Turk telekoma, a još gore su prošli dvojica od trojice nesuđenih arbitara ovog meča koji nisu uspeli da probiju snežnu blokadu.

КАДИЈА ТИ СУДИ! Невероватно али истинито: на мечу Турк Телеком - Партизан правду деле турски арбитри!

Trifunović, Madar i Mur Foto KK Partizan

Iz toga razloga, među trojicom sudija koji će deliti pravdu na utakmici Evrokupa između Partizana i Turk Telekoma će biti dvojica turskih arbitara, piše Blic.

U pitanju su Emin Moulkoč i Husejin Čelik.

Preteški vremenski uslovi parališu Grčku i Tursku ovih dana, a zbog toga je Košarkaški klub Partizan imao velikih poteškoća da stigne u Ankaru. Crno beli su u glavni grad Turske došli tek u noći između ponedeljka i utorka, a dvojica sudija koji je trebalo da sude meč nisu stigli do odredišta.

Jedini sudija koji je došao na utakmicu je Maksim Buber, a uz njega će domaće sudije biti delioci pravde. U pitanju su Emin Moulkoč i Husejin Čelik pa će tako biti ovo neobična utakmica u kojoj će turskom timu suditi turske sudije.

S obzirom na to da se radi o poznatim sudijama, ne bi trebalo očekivati njihovu pristrasnost u ovom duelu, ali je svakako interesantno u najavi meča reći kakav je sastav sudijske trojke.

Partizan od 18 časova igra sa Turk Telekomom.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)