JOKIĆ JEDAN OD NAJBOLJIH SVIH VREMENA? Legendarni trener tvrdi - "Potrebno je da ispuni samo ovo"...

Novosti online

26. 01. 2022. u 09:50

LEGENDARNI NBA trener Džordž Karl smatra da Nikola Jokić može da obezbedi mesto među deset najboljih košarkaša svih vremena, ali uz jedan preduslov.

ЈОКИЋ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ СВИХ ВРЕМЕНА? Легендарни тренер тврди - Потребно је да испуни само ово...

Foto AP

Najbolji trener 2013. godine smatra da Nikola Jokić mora da osvoji titulu kako bi ušao u konkurenciju za jednog od najboljih svih vremena.

- Jokić je na putu da obezbedi mesto među deset najboljih igrača svih vremena. Ali taj status, za igrača, zahteva osvajanje prvenstva. Može li organizacija Denvera da sastavi tim koji podržava tu putanju - pita se Karl koji je u najjačoj ligi sveta radio u Klivlendu, Golden Stejtu, Sijetlu, Milvokiju, Nagetsima i Sakramentu, gde je završio karijeru 2016.

Centar Denvera je protekle noći predvodio svoji tim do pobede 110:105 u Detroitu sa 28 poena, 21 skokom i 9 asistencija za 34 minuta na terenu.

Jokić je postao i jedini igrač u istoriji koji je upisao više od 5.000 skokova i 3.000 asistencija u prvih 500 NBA utakmica.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)