KAD SRBI OPLETU KOLO NA NBA PARKETU: Nikola Jokić gospodario parketom, ne i jedini! /VIDEO/

D. N.

31. 01. 2022. u 09:00

NIKOLA Jokić je u noći za nama održao veliku košarkašku lekciju NBA šampionu, a na parketu branioca trona veselilo se još Srba.

КАД СРБИ ОПЛЕТУ КОЛО НА НБА ПАРКЕТУ: Никола Јокић господарио паркетом, не и једини! /ВИДЕО/

Twitter / katywinge

Na utakmici Milvoki baks - Denver nagets, Jokić je maestralno predvodio oslabljene goste do važnog trijumfa, i to ni manje, ni više, protiv aktuelnog prvaka najjačeg košarkaškog prvenstva na svetu, ali vrlo zanimljivo je bilo i na poluvremenu.

Tada je jedna folklorna grupa naših iseljenika izašla na parket dvorane Baksa i zaigrala kolo, u sklopu "Večeri obeležavanja srpske tradicije" koju je NBA šampion organizovao.

Kako je bilo u hali, dok su između koševa Srbi igrali, pogledajte i sami:

Nikola Jokić - statistika

Podsetimo, Nikola Jokić i ove sezone ima fantastičnu statistiku u NBA ligi: prosečno postiže 26 poena po meču, ima čak 13,7 skokova po utakmici, uz 7,8 asistencija po takmičarskom nastupu.

Šta sledi za Jokića i Denver?

Nikola Jokić i Denver u nastavku naporne turneje igraju u sredu, sat iza ponoći po srednjoevropskom vremenu, protiv Minesote timbervulvs.

U ovom trenutku Nagetsi su, uz učinak 28-21, peti u Zapadnoj konferenciji NBA, a Minesota je, uz 25-25, osma na "Zapadu".

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!