RADONJIĆ ZADOVOLJAN PLASMANOM U FINALE: "Pobedu gradili odbranom"

Novosti online

19. 02. 2022. u 19:13

TRENER Crvene zvezde Dejan Radonjić konstatovao je posle polufinalnog meča Kupa Radivoja Koraća, u kome su njegovi puleni savladali Megu, da je ključ pobede bio u odbrani.

РАДОЊИЋ ЗАДОВОЉАН ПЛАСМАНОМ У ФИНАЛЕ: Победу градили одбраном

FOTO: KSS

Zvezda je nešto slabije počela, ali je već od duge četvrtine nametnula pakleni ritam koji Mega nije mogla da isprati pa je konačan rezultat bio ubedljivih 72:53.

- Početak nije bio onakav kakav smo priželjkivali. Trebalo je malo vremena da popravimo igru u oba smera. Gradili smo rezultat kroz dobru odbranu. Odigrali smo meč koji je bio zahtevan - rekao je Radonjić i dodao da će crveno-beli učiniti sve da se što bolje pripreme za meč u nedelju. 

Trener poraženog tima Vladimir Jovanović bio je zadovoljan odbranom, ali ne i napadom svoje ekipe. 

- Mislim da smo celu utakmicu imali kontinuite, naročito u odbrani. Čitav meč smo imali problem sa napadom i procentima šuta. Ima li smo dosta problemčića tokom celog turnira, ali smo zadovoljni što smo igrali u Nišu - rekao je Jovanović.

Crvena zvezda će pehar osvojen prošle godine u Novom Sadu braniti protiv boljeg iz duela FMP - Partizan, koji je na programu od 21 čas i možete ga pratiti u prensu uživo na portalu "Novosti". 

BONUS VIDEO: Zagrevanje pred Kup Radivoja Koraća

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?