"NAJTEŽE JE U BEOGRADU PROTIV ZVEZDE"! LJulj: Tamo svi stoje zajedno i pevaju, to treba doživeti

Novosti online

23. 03. 2022. u 16:26

ČESTO se u košarkaškim krugovima priča gde je najžešća atmosfera na utakmicama Evrolige. Član Real Madrida Serhio Ljulj je otkrio gde je njemu najteže da igra.

НАЈТЕЖЕ ЈЕ У БЕОГРАДУ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ! Љуљ: Тамо сви стоје заједно и певају, то треба доживети

FOTO:KK Crvena zvezda

Sjajni bek i legenda "kraljevića" izdvojila je teren Crvene zvezde.

- Najteža dvorana u kojoj sam igrao je u Beogradu, domaći teren Crvene zvezde. Svi tamo stoje i zajedno pevaju, nešto neverovatno i nešto što treba doživeti. Pored toga, to su dvorane Olimpijakosa i Panatinaikosa i tu je takođe fenomenalna atmosfera, navijači stalno prave pritisak na dešavanja na terenu - rekao je Ljulj.

Dotakao se toga ko mu je bio najteži protivnik tokom bogate karijere koja i dalje traje.

- "Navaro je najteži protivnik. Uvek je neko na koga sam se ugledao i ko je pravi lider. Teško je bilo igrati protiv njega kada je predvodio Barselonu - zaključio je ovaj 34-godišnjak.

Podsetimo, Real u Evroligi trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa učinkom 18-7.

BONUS VIDEO: Matija Bećković dobio Zvezdin dres sa brojem 10

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UDARIO NA POLICIJU: Kako je umro Romeo Savić, Kneletov drug - u noći kad je Aleksandar ubijen sumnja se da mu je ostavio poruku u hotelu

UDARIO NA POLICIJU: Kako je umro Romeo Savić, Kneletov drug - u noći kad je Aleksandar ubijen sumnja se da mu je ostavio poruku u hotelu

"OTIMAO sam 'robu' i automobile pokvarenim policajcima. Voleo sam da to radim inspektorima koji su i sami kriminalci, a nisu imali smelosti da stanu naspram mene. Možda sam i preterivao, ali se kunem da niko pošten od mene nije stradao. Uvek sam uzimao od cinkaroša, pijanaca i 'indijanaca', ponižavao ih i maltretirao! Često sam to činio zbog drugih. Posle me je to mnogo koštalo."

08. 11. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TAJNA KVALITETA KAFE: Benefiti od zrna do šoljice