SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Vil Smit ošamario voditelja na dodeli Oskara, a svi pričaju o reakciji NBA asa, Stefa Karija (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2022. u 17:36

NA dodeli Oskara dogodio se veliki incident, kada je komičar Kris Rok prokomentarisao Džejdu Pinket-Smit, suprugu Vila Smita, čuvenog glumca koji je zbog reči upućenih njegovoj ženi izašao na binu i ošamario pomenutog voditelja programa. Snimak tog šamara obišao je planetu, a jednu od najboljih reakcija imao je NBA as, legendarni plejmejker Golden Stejta, Stef Kari.

СКАНДАЛ КАКАВ СЕ НЕ ПАМТИ: Вил Смит ошамарио водитеља на додели Оскара, а сви причају о реакцији НБА аса, Стефа Карија (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Rok je na dodeli čuvenih filmskih nagrada rekao da Smitova supruga, koja inače ima vrlo kratku frizuru jer boluje od alopecije, izgleda kao Demi Mur u filmu "G. I. Jane".

Nastavivši i drugom rečenicom da se šali na njen račun, glumac je najpre sa svoje stolice rekao "ne uzimaj ime moje žene u je**na usta", a onda ustao, došao na binu i udario Roka.

Istu rečenicu ponovio je i kada se vratio na mesto, što možete pogledati i vi na snimku koji je samo na Tviteru pregledan više od 22 miliona puta:

A dok je ceo svet pričao o onome što je Vil Smit uradio, ali i kako se ponašao Kris Rok, koji je dočekao najveći trenutak slave jer je bio voditelj programa na dodeli Oskara...

Vil Smit i supruga Džejda Pinket-Smit / Foto: Tanjug/AP

... reakcija je bilo i tim povodom, ali i zbog činjenice da je samo desetak minuta kasnije Vil Smit nagrađen za najbolju mušku ulogu, i to onu u filmu "Kralj Ričard".

Međutim, gledajući snimak nesvakidašnjeg skandala na dodeli Oskara, svojim komentarom izdvojio se Stef Kari.

Čuveni NBA as je i sam imao razloga za "Oskar-zadovoljstvo", jer je njegova produkcijska kuća, zajedno sa Šekilom O'Nilom, dobila nagradu za najbolji kratki dokumentarni film, "Kraljica košarke", o Lusiji Heris, prvoj ženi koju je zvanično na draftu izabrao NBA tim.

Ali, Kari je rešio da se najpre oglasi o šamaru kojim je Vil Smit prodrmao filmsku, a i generalno, svetsku javnost.

- Kao i svi, i ja sam još u šoku zbog cele stvari, ali... u ovoj nepotrebnoj drami, bar smo dobili sjajnu rečenicu od Denzela: "U vašim najboljim, najvećim momentima, pripazite se, jer... tada đavo dolazi po vas!", poručio je Kari na Tviteru i za tili čas prikupio više od 100.000 "lajkova" za ovu objavu.

Bonus video: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?