EVROKUP: Poraz Budućnosti, navijači traže smenu DŽikića

Novosti online

30. 03. 2022. u 22:16

KOŠARKAŠI Budućnosti srušili su sebi snove o prednosti domaćeg terena u plej ofu Evrokupa, mada im to ionako ne bi bila velika prednost pošto je poraz od Burga 75:73 (17:20, 20:19, 23:16, 15:18) bio šesti kod kuće za podgoričku ekipu ove sezone.

ЕВРОКУП: Пораз Будућности, навијачи траже смену Џикића

Foto: N.Paraušić

Podgoričani su vodili veći deo meča, a onda su totalno nestali sa terena – praktično otpisani Burg serijom 25:3 došao je od 41:52 do prednosti 66:55 i u uzbudljivom finišu došao do pobede 75:73.

Morača je bila neosvojiva tvrđava 315 dana, ali je sada daleko od toga, jer je ovo šesti poraz “plavih” na svom terenu u poslednja tri i po meseca. Možda je sve to i nateralo jednu manju grupu navijača u poslednjih šest minuta da uzvikuju „Uprava napolje”. Na kraju utakmice čula su se pogrdna skandiranja igračima Budućnosti, kao i “Džile odlazi”…

S druge strane, Cedevita Olimpija je pobedom nad Valensijom učvrstila treću poziciju u grupi. Ovo je bio sedmi uzastopni trijumf Ljubljančana koji sada imaju pobedu više od podgoričana. 

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Zoran Dragić sa 17 poena, Jaka Blažič je ubacio 13 poena. U Valensiji najjefikasniji je bio Martin Hermanson sa 16 poena, dva manje ubacio je Majk Tobi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?