"VASA ŠUTIRA POSLEDNJI NAPAD?" Ne radi se to tako, majstore

Novosti online

20. 05. 2022. u 09:03

VASILIJE Micić je heroj Efesa. Srbin je uzeo loptu u poslednjim sekundama i sam odlučio da odvede turski tim u finale Evrolige.

ВАСА ШУТИРА ПОСЛЕДЊИ НАПАД? Не ради се то тако, мајсторе

FOTO: M. Vukadinović

Trener Efesa Ergin Ataman je otkrio da to nije njegov plan, ali Vasa je bio siguran da će pogoditi i utišati punu dvoranu u rodnoj zemlji. Navijači Olimpijakosa su razočarani, ali i Majk Džejms koji je pratio meč kraj malih ekrana i nikako mu se nije dopala odluka Jorgosa Barcokasa. 

Trener Olimpijakosa, koji je upravo eliminisao Monako za koji igra Džejms, nije želeo da pravi faul i odlučio je tako da se "kocka". Nadao se da će njegova odbrana moći da zaustavi Micića ili Larkina, ali se to ispostavilo kao pogrešna pretpostavka zbog koje je Džejms "pecnuo" na Tviteru.

- Ili udvojiš Micića u toj situaciji i ostaviš 'ohlađenog' Moermana da odluči šta će - ili praviš faul da imaš poslednji napad - odlučan je bio Amerikanac koji je blistao kod Saše Obradovića.

 

- Ne smeš da pustiš Larkina ili Micića da igraju jedan na jedan. Oni su dvojica od pet najboljih igrača u Evropi. Ali ja sam samo navijač koji uživa u ovoj utakmici... - ogradio se Majk Džejms, koji nije želeo previše da se zamera treneru Barcokasu, možda jednog dana budu sarađivali.

Podsetimo, Micić će sa Efesom igrati u subotu od 19 časova protiv Real Madrida za evropsku krunu.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest