OTKRIVENO! Evo kada će Pešić saopštiti odluku o Teodosiću

Novosti online

09. 08. 2022. u 10:35

Reprezentacija Srbije u košarci u predstojeće odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, kao i za predstojeći Eurobasket ulazi bez kapitena Miloša Teodosića i Alena Smailagića, odlučio je selektor Svetislav Pešić

ОТКРИВЕНО! Ево када ће Пешић саопштити одлуку о Теодосићу

Foto I. Marinković

Informacija da je selektor našeg nacionalnog tima precrtao sa spiska reprezentativaca kapitena "Orlova" izazvala je veliku buru u srpskoj javnosti koja sa nestrpljenjem sada iščekuje i obrazloženje za ovakvu odluku.

Naš nacionalni tim trenutno se nalazi u fazi priprema koje su zatvorene za javnost, a očekuje se da će prvo obraćanje selektora medijima biti organizovano 15. avgusta pred put u Sloveniju gde će dva dana kasnije srpski reprezentativci odmeriti snage za izabranom selekcijom Slovenije.

Tada će Pešić pričati o Teodosiću, ali i ostalim stvarima vezanim za nacionalni tim.

Kada je reč o planu priprema, Srbija će nakon susreta sa slovenačkim reprezentativcima otputovati u Nemačku gde će 19. i 20. avgusta nastupiti na Superkupu u Hamburgu. Naši reprezentativci će na severu Nemačke prvo odmeriti snage sa selekcijom Italije, a zatim u zavisnosti od rezultata sledi i duel protiv domaćina Nemačke, ili selekcije Češke Republike.

Nakon ovog turnira srpski košarkaški reprezentativci se vraćaju u Beograd gde ih 25. avgusta očekuje kvalifikacioni duel sa selekcijom Grčke, a zatim i tri dana kasnije meč sa Turskom na gostujućem terenu.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili