"DUŠA ME BOLI VIŠE OD RAMENA": Šengelija se emotivnom porukom obratio navijačima

Novosti online

28. 08. 2022. u 13:31

KAPITEN gruzijske reprezentacije u košarci Tornike Šengelija neće moći da pomogne svom timu na predstojećem Evrobasketu zbog povrede ramena koju je zadobio na utakmici protiv Holandije 24. avgusta.

ДУША МЕ БОЛИ ВИШЕ ОД РАМЕНА:  Шенгелија се емотивном поруком обратио навијачима

Tornik Šengelija - EPA

Šenegelija se u nedelju obratio svojim navijačima srdačnom porukom na društvenim mrežama, u kojoj je pružio podršku reprezentaciji Gruzije, pokazao ljubav prema navijačima i nije krio trag gorčine što neće moći da učestvuje na predstojećem Evrobasketu, koji se održava u njegovoj zemlji.


- Hvala svima na podršci i pozitivnim porukama. Ne mogu vam reći kakav je osećaj imati takvu podršku od svih vas. Od dana kada je objavljeno da će se Evrobasket održati u mojoj kući, verovatno nema nijednog dana da nisam razmišljao o ovom događaju.

Svaki moj potez bio je usmeren na to da budem spreman za Evropsko prvenstvo i da ispunim vaša očekivanja. Ali u sportu, uz mnoge druge dobre trenutke, ovi trenuci se dešavaju prilično često.

Duša me boli više od ramena jer ne mogu da pomognem reprezentaciji Gruzije u tako važnom trenutku i ne mogu da stanem na teren pored saigrača u pravom trenutku. Ipak, danas sam miran jer poznajem karakter naših navijača i naših igrača i siguran sam da će im teški trenuci dati više motivacije i snage.

Ne brinite za mene, bio sam u ovoj situaciji mnogo puta i vratio sam se jači. Hvala ti, Bože, što si mi dao sposobnost da se borim i što si mi pomogao u teškim vremenima. Sada pošaljite svu svoju pozitivnu energiju i podršku našem timu, iz ličnog iskustva svaka pohvala je važna. Samo zajedno, kao tim, možemo postići velike ciljeve! - zaključio je Šenegelija, a prenosi "BasketNjuz".

BONUS VIDEO: Novak Đoković i Željko Obradović zajedno bodre "orlove"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru