DA LI SU OVI AMERIKANCI NORMALNI? Pipenova bivša žena smuvala sina Majkla DŽordana

Novosti online

05. 09. 2022. u 08:52

Skoti Pipen i Majkl Džordan su nekad zajedno osvojili silno NBA prstenje, ali posle karijere je isplivao sav prljav veš na površinu. Dva omiljena lika svih zaljubljenika u košarku se nikada nisu voleli i bili su jedan drugom konkurencija. A šta će se tek desiti posle ove priče.

ДА ЛИ СУ ОВИ АМЕРИКАНЦИ НОРМАЛНИ? Пипенова бивша жена смувала сина Мајкла Џордана

Foto: Printskrin

Naime, američki mediji tvrde da je Larsa Pipen (48), Pipenova bivša supruga, u vezi sa Markusom Džordanom (31), sinom najboljeg košarkaša u istoriji.

Dokaz za to su slike iz Majamija, iz japanskog restorana Zuma, na kojima su Larsa i Markus zajedno i prisno provode vreme.

FOTO:PRINTSKRIN/TVITER

 

Podsećanja radi, Larsa i Skoti su se razveli 2021. godine, posle 14 godina braka, a Pipenova bivša lepša polovina nije gubila vreme, već je potražila utehu u rukama sina saigrača nekadašnjeg muža.

Džordan i Pipen su zajedno osvojili šest titula prvaka NBA lige sa Čikago bulsima 90-ih, ali u poslednje vreme nisu u najboljim odnosima, pošto se Pipen uvredio zbog načina na koji je predstavljen u dokumentarnom filmu "The Last Dance", koji se bavi životom i karijerom Majkla Džordana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici