SKANDAL NA EVROBASKETU! Hrvati zbog straha od Srba namerno promašivali, puče bruka

Novosti online

08. 09. 2022. u 17:08 >> 17:09

POSLEDNjE kolo grupe C na Evrobasketu donelo je odgovor na pitanje ko će verovatno biti protivnik Srbije u osmini finala.

СКАНДАЛ НА ЕВРОБАСКЕТУ! Хрвати због страха од Срба намерно промашивали, пуче брука

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Posle nesvakidašnje drame i nekoliko preokreta biće to Italija jer je Hrvatska pobedila Ukrajinu 90:85. Naravno, moraće i Srbija da odradi svoj deo posla i da opravda ulogu favorita i savlada Poljsku večeras.

Ali, lako je sve moglo biti drugačije, naše komšije imale su priliku da biraju svoj put u završnici meča sa Ukrajincima, međutim...

"Kockasti" su odlučili da im pobeda od 8 poena prednosti nikako ne odgovara, a baš to je bila razlika koja bi značila da Hrvati velikom verovatnoćom idu na razigrane "orlove" već u osmini finala Evrobasketa.

Naime, Bojan Bogdanović, glavna zvezda vatrenih je pri rezultatu 90:83 prvo pokazivao klupi Hrvatske da drži situaciju pod kontrolom, a zatim, kako se vidi na snimku, namerno promašio slobodno bacanje nakon kojeg je postalo jasno da razlika neće iznositi više od osam poena u korist ekipe Damira Mulaomerovića. 

Naravno, Hrvatska trijumfom od pet poena prednosti nije i zasigurno izbegla Srbiju. Ukoliko bi naša nacionalna selekcija ove večeri koji slučajem izgubila od Poljaka, to bi značilo da se Pešićeva četa seli u drugi deo žreba i tamo bi upravo išla na reprezentaciju Hrvatske.

Sudeći po kvalitetu Srbije i izdanjima u prva četiri meča na prvenstvu Starog kontinenta, za tako nešto su male šanse, pa je jasno šta su Hrvati pokušali da izbegnu u samom finišu meča protiv Ukrajine.

Meč za prvo mesto u grupi D između Srbije i Poljske možete pratiti uživo na portalu "Novosti". 

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um