MLADI KOŠARKAŠ IZ ZRENJANINA Sjajan na startu koledž sezone u Kanadi

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

28. 10. 2022. u 16:33

Košarkaš iz Zrenjanina, Mateja Vukić, uspešno je startovao na početku sezone, za svoj univerzitet Ambrose iz Kalgarija u Kanadi, koji se takmiči u ligi CCAA.

МЛАДИ КОШАРКАШ ИЗ ЗРЕЊАНИНА Сјајан на старту колеџ сезоне у Канади

Foto: Univerzitet Ambrose

Nakon niza odličnih utakmica u pripremnom periodu, na prvoj zvaničnoj utakmici protiv univerziteta Briecresta, Mateja je zabeležio 9 poena, 10 skokova, jednu asistenciju i zaslužio epitet igrača utakmice.

Nakon što je u avgustu iz rodnog Zrenjanina stigao u Kanadu, Mateja Vukić se uz svakodnevnie treninge i brojnie obaveze na koledžu,odlično snašao, uklopio i vredno uči i beleži dobre ocene.

- Sve ide po planu, najvažnije je da sam period prilagođavanja uspešno i bez nekih posledica prebrodio, još uvek se navikavam na novi način života i treninga, ali ništa mi nije teško jer košarku obožavam - poručio je iz Kalgarija, Mateja Vukić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu