VELIKA GLAVOBOLJA PRED MONAKO: Zvezda u Kneževinu putuje bez četvorice (FOTO)

Novosti online

02. 11. 2022. u 11:31

KOŠARKAŠI Crvene zvezde u šestom kolu Evrolige u petak od 21 čas gostuju Monaku. Tim Vladimira Jovanovića krenuće sa beogradskog aerodroma zajedno sa fudbalerima Zvezde koji u četvrtak od 18.45 igraju meč Lige Evrope.

ВЕЛИКА ГЛАВОБОЉА ПРЕД МОНАКО: Звезда у Кнежевину путује без четворице (ФОТО)

Foto: N.Paraušić

Kako piše "Mocart sport", Zvezda putuje bez Džejlena Adamsa, Miroslava Raduljice, Nikole Topića i povređenog Luke Mitrovića. Dobra je vest da se Dalibor Ilić oporavio.  

- Ilić je počeo je da trenira i biće u konkurenciji za 12. Danas nije bio, videćemo da li će biti na sledećoj utakmici. Džejlen Adams je u Beogradu. Bio je bolestan, oporavio se, ali nije doputovao, rekao je šef struke Crvene zvezde Vladimir Jovanović.

FOTO: ABA liga/KK Igokea/Nikola Vuruna

Zvezda u Evroligi ima učinak 1-4, a na megdan Monaku (4-1) putuje sa sledećih 13 igrača: Luka Vildoza, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Nikola Ivanović, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Džon Holand, Stefan Lazarević, Dalibor Ilić, Filip Petrušev, Ben Bentil, Hasan Martin i Ognjen Kuzmić.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera