"SREĆNE VAM RANE, JUNACI" Duško Ivanović i obraćanje igračima KK Crvena zvezda posle prvog poraza s njim u Evroligi

Novosti online

15. 12. 2022. u 22:33

KOŠARKAŠI Crvene zvezde su posle pet uzastopnih pobeda u Evroligi izgubili u elitnom takmičenju, posle čega im se na zanimljiv način obratio njihov trener, Duško Ivanović.

СРЕЋНЕ ВАМ РАНЕ, ЈУНАЦИ Душко Ивановић и обраћање играчима КК Црвена звезда после првог пораза с њим у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Zvezda je umalo izvela podvig, nakon što je gubila i sa 18 poena od Olimpije Milano, a za poraz je "odgovoran" američki šuter Bili Beron.

Trojkom u završnici ne samo da je rešio pitanje pobednika, već gestikulacijom koja je usledila - izazvao gnev Zvezdine publike.

Ipak, Ivanović smatra da nije presudio finiš, već start:

- Početak utakmice nije bio dobar, slično kao protiv Žalgirisa. Dopustili smo rivalu da u prvoj četvrtini pogodi šest trojki, nije bilo agresivnosti, ali pozitivno je što smo na kraju uspeli da dođemo da odluči jedna lopta ili jedan napad - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde.

Njegova ekipa je prekinula seriju od 10 uzastopnih trijumfa, šest u Evroligi, nakon što je upravo Ivanović preuzeo funkciju trenera.

- Do ove utakmice živeli smo situaciju koja se dešava retko u životu, kad realnost nadmaši snove. Sad je potrebno da nastavimo dalje da radimo, porazi su sastavni deo sporta. Posle meča sam ušao u svlačionicu i rekao "Srećne vam rane junaci". Greške koje smo pravili moramo da ispravimo, okrećemo se sledećoj utakmici - izjavio je Ivanović na konferenciji za medije.


On je objasnio da centar Hasan Martin nije igrao zbog povrede kolena, ali da ne zna koliko će odsustvovati.

- Mi ćemo se uvek boriti do poslednjeg sekunda, a da li ćemo uspeti da pobedimo, videćemo - zaključio je Ivanović.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima