"NEVEROVATNO!" Željko Obradović zatečen posle meča Igokea - Partizan

Novosti online

25. 12. 2022. u 21:59

KOŠARKAŠI Partizana savladali su Igokeu u okviru 12. kola ABA lige, a njihov trener Željko Obradović imao je više razloga za zadovoljstvo.

НЕВЕРОВАТНО! Жељко Обрадовић затечен после меча Игокеа - Партизан

FOTO: Aba liga

Podsetimo, Partizan je u zanimljivoj utakmici pobedio domaćina u Laktašima, posle čega je Obradović najpre naglasio sledeće:

„Želim da istaknem neverovatan ambijent u sali u Laktšima i želim da se zahvalim svim navijačima Partizana koji su ponovo napunili salu i napravili fantastičnu atmosferu. Mislim da su imali prilike da uživaju u veoma lepoj košarkaškoj utakmici", poručio je trofejni strateg.

FOTO: ABA liga

Tome je dodao i kraću analizu utakmice, uz pohvale rivalu, ali i svojim izabranicima:

"Bez obrzira što smo mi imali izuzetno dobre periode igre, Igokea je sve vreme pokušavala da se vraća i uspevali su u tome. Tim koji ima karakter. Znam da mom kolegi nije lako, da ima dosta povređenih igrača i nije mogao da radi čak pet na pet i mislim da zalužuju sve čestitke za utakmicu koju su igrali večeras. Takođe želim da čestitam mom timu, veoma važna pobeda za nas. Kad se lomila utakmica imali smo dobra rešenja u napadu, takođe i odbrambeno“, rekao je Željko Obradović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVE SCENE! Navijači Turske pravili haos posle ispadanja sa Eura: Brutalna tuča, policija zasuta vatrometom