"NE SMIJETE OD ČOVIĆA?" Mihailo Pavićević napao sudije na meču Mornar - FMP

Novosti online

03. 01. 2023. u 18:59

UTAKMICA ABA lige Mornar - FMP protekla je uz jednu scenu koju sudije nisu očekivale, a koja je odjeknula u javnosti glasnije od rezultata.

НЕ СМИЈЕТЕ ОД ЧОВИЋА? Михаило Павићевић напао судије на мечу Морнар - ФМП

Foto: Nebojsa Parausic

Naime, meč 13. kola regionalnog košarkaškog takmičenja ulazio je u završnicu kada je trener Barana, Mihailo Pavićević, tokom tajmauta napao sudije.


Naravno, bio je nezadovoljan kako dele pravdu, ali je bio nezadovoljan i šta njegovoj ekipi radi Trent Frejzer koji je do tog, 35. minuta, ubacio Mornaru čak 39 poena, pomogavši "panterima" iz Železnika da izgrade prednost od 91:100.


Prvo je, tokom tajmauta, prišao arbitrima, a trio su činili Tomislav Hordov, Krunosav Peić i Ivan Stefanović.


Mihailo Pavićević je najpre govorio o spornim odlukama, pa kada mu se nije svidelo objašnjenje, osuo je "drvlje i kamenje" po sudijama:


- Kako vas nije sramota?! Ne smijete od Čovića da zucnete? 


Kada mu je rečeno da nema potrebe da takve stvari priča, odnosno da u ovu utakmicu "uvodi" predsednika KK Crvena zvezda, Nebojšu Čovića, oštro je reagovao:

- Šta "nema potrebe"? Ovde sudite faul, a ovamo nećete korake. Je** li vam mater, da vam j***... - rekao je, udaljujući se od zapisničkog stola.

Čim je stigao do svojih igrača, iskalio je i tamo bes. Razlog je bio ono što im je Frejzer radio: Amerikanac je čak sedam trojki postigao "na prelazu" iz treće u četvrtu četvrtinu:

- Alo, čovječe, vraćaj se. Iz desnog driblinga ti šutne. Pusti ga lijevo, j*** ga Bog, te je**. Čitavu noć vam pričam isto! Cima vas lijevo, vrati se udesno i trojka. Priđi mu i pusti ga nek ide na prodor! 

FMP je, posle pet godina, uspeo da trijumfuje kao gost Mornara, i to sa 102:113 u SRC "Toplica". U ekipi u kojoj su dvojica igrača primila infuzije ranije tokom dana, a jedan (Stepanović) odigrao 15 minuta, Trent Frejzer je meč završio sa čak 45 poena (trojke je šutirao 8/13), te devet asistencija, četiri skoka, jednom "krađom" i četiri izgubljene lopte. Ni jednog trenutka nije napuštao igru - bio je na parketu svih 40 minuta.

Dobre saradnike imao je u Biču (17 poena), Jankoviću (13) i Izunduu (11), a kod Barana je ubedljivo najefikasniji bio Rasel, strelac 32 poena (trojke je šutirao 7/16, a za dva poena samo 1/7). "Pratili" su ga Vranješ (16 poena), Mihailović (14) i Vranković (13).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima