AU, ŠTA RADI OVAJ ČOVEK! Nikola Jokić imao novo veče za pamćenje, ali Denver ima veliki problem

Novosti online

10. 02. 2023. u 08:06

KOŠARKAŠI Denvera poraženi su na gostovanju Orlandu rezultatom 115:104, što je ekipi srpskog centra Nikole Jokića drugi poraz u poslednje tri utakmice.

АУ, ШТА РАДИ ОВАЈ ЧОВЕК! Никола Јокић имао ново вече за памћење, али Денвер има велики проблем

Tanjug/Ap

Nikola Jokić je na gostovanju u Orlandu odigrao na svom nivou (29 poena, 12 skokova, 6 asistencija, uz preko 50 odsto uspešnosti šuta iz igre), ali je pravu pomoć dobio samo od Arona Gordona, koji je protiv svog nekadašnjeg tima postigao 37 poena i uhvatio 14 lopti.

Zakazali su ostali igrači Nagetsa, koje su Medžiksi zadržali na prilično lošim procentima šuta - dvocifren je bio još samo Majkl Porter sa 12 poena.

Orlando je imao mnogo više raspoloženih igrača. Svih 10 koji su igrali upisali su se u strelce, sedmorica su postigla preko 10 poena, a najefikasniji je bio Vendel Karter sa 19 - dva više od Entonija i Bol Bola.

Nagetsi su meč otvorili serijom 12:0, ali je Orlando uspeo da preuzme vođstvo pred kraj prve prve deonice i nije ga ispuštao do kraja meča.

Uglavnom je tim sa Floride imao dvocifrenu prednost (najviše 16 poena). Ipak, početkom poslednje četvrtine gosti su prišli na minus pet (91:86), ali je čvrsta odbrana Orlanda uspela da se odbrani i spreči ulazak u neizvesnu završnicu.

Nagetsima je poraz u Orlandu bio drugi u poslednja tri meča, ali su još uvek na vrhu Zapadne konferencije, dok je Orlando u donjem dole Istoka, trenutno sa tri pobede manje od mesta koje vodi u baraž za plej-of.

Sledeći meč biće dobra prilika za Nagetse da se vrate na pobednički kolosek jer im je rival pretposlednji tim sa Istoka - Šarlot.

NBA, rezultati:

Orlando - Denver 115:104
Atlanta - Finiks 116:107
Bruklin - Čikago 116:105
Lejkers - Milvoki 106:115

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?