A NJEGA BAŠ BRIGA... Nikola Jokić i američki "cirkus" koji ga ne zanima (VIDEO)

Novosti online

20. 02. 2023. u 06:16

Tim Janisa pobedio je ekipu Lebrona u Ol-star meču NBA lige odigranom u Solt Lejk Sitiju rezultatom 184:175.

А ЊЕГА БАШ БРИГА... Никола Јокић и амерички циркус који га не занима (ВИДЕО)

Foto ap

Za najkorisnijeg igrača duela u „Vivint smart houm areni“ proglašen je košarkaš Boston seltiksa, član Janisovog tima, Džejson Tejtum koji je utakmicu završio sa rekordnih 55 poena (22/31 iz igre, 10/18 za tri) uz 10 skokova i 6 asistencija za 35 minuta provedenih na terenu. Drugi strelac pobedničke ekipe bio je Donovan Mičel (Klivlend) sa 40 poena (8/17 za tri, 4sk, 10as), a pratio ga je Demijan Lilar sa 26 (8/20 za tri).

Preciznije, pomenuti trio postigao je ukupno 121 poen od 184 Janisovog tima, a „ispalio“ je čak 55 trojki uz 26 ubačenih! Svi ostali u ekipi zajedno su uputili 11 šuteva van linije od 7,25 metara.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić bio je starter u Lebronovom timu, ali za razliku od mečeva u dresu Denver nagetsa u Solt Lejk Sitiju je bio skroman sa svega 4 poena (2/4 za dva, 0/1 za tri) uz 5 skokova i 6 asistencija za 20 minuta. Sličan učinak imao je i njegov kolega iz tima, igrač Dalas maveriksa Luka Dončić koji je egzibicionu utakmicu takođe započeo kao starter i završio sa 4 poena, 2 skoka i 5 asistencija.

U Lebronovoj ekipi najefikasniji su bili Džejlen Braun sa 35 (3/12 za tri) poena uz 14 skokova i 5 asistencija, Džoel Embid i Kajri Irving (6sk, 15as) sa po 32 poena.

Kapiteni timova, Lebron Džejms sa jedne i Janis Adetokumbo sa druge strane, prvi put u istoriji Ol-star mečeva draftovali su igrače. U Lebronovoj ekipi pored asa Lejkersa starteri su bili Jokić i Dončić, Embid i Irving. Lebron je izabrao još Entonija Edvardsa, Džejlena Brauna, Pola Džordža, Tajrisa Halibertona, Džulijusa Rendla, Diarona Foksa i Džarena Džeksona. Trener je bio Majk Meloun iz Denvera.

U Janisovom timu starteri su bili još Lauri Markanen, Donovan Mičel, Dža Morant i Džejson Tejtum. Na klupi su bili Lilard, Džru Holidej, Šej Gildžres-Aleksander, Demar Derozan, Paskal Sijakam, Bam Adebajo i Domantas Sabonis. Trenersko mesto bilo je rezervisano za Džoa Mazulu iz Bostona.

Rezultat je, naravno, bio u drugom planu, a pomenimo samo da je pobednički tim na poluvremenu imao sedam poena prednosti (99:92) i da je u poslednju deonicu upao sa plus 17 (158:141).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?