NIKOLA JOKIĆ KRVARIO ZA SVOJ DENVER: Srbin "obavljao" prljave poslove i sa temperaturom! Nagetsi pregazili Bruklin i prekinuli crnu seriju

Novosti online

19. 03. 2023. u 22:45

KOŠARKAŠI Denver Nagetsa rezultatom 108:102 savladali su na gostovanju Brukli Netse. Nikola Jokić ove večeri, baš kao i prethodne u Njujorku igrao je sa temperaturom, a ni to ga nije sprečilo da pokaže magiju sa basket terena iz zemlje košarke i da dođe do novog tripl-dabl učinka.

НИКОЛА ЈОКИЋ КРВАРИО ЗА СВОЈ ДЕНВЕР: Србин обављао прљаве послове и са температуром! Нагетси прегазили Бруклин и прекинули црну серију

FOTO: AP/Tanjug

Tim iz Kolorada već sredinom prve deonice izgradio je dvocifrenu prednost, pre svega na krilima Džamala Marija i Majkla Potrera koji su zatrpavali koš rivala pune tri deonice.

Svaki pojedinačno deo ovog tandem, do kraja trećeg kvartal već je imao 25 poena na svom kontru, a Jokić...

Jokić je upisao i za njegove standarde sjajnih 22, ali je njegova uloga u sistemu Majka Melouna bila da obavlja sve one prljave poslave zarad ekipe.

FOTO: AP/Tanjug

Rvao se momak iz Sombora sa protivničkim centrima, osvajao ničije lopte i baš kao i juče protiv Njujork niksa, a i obično, podelio je par sebi svojstvenih asistencija, onih koje se uče samo na basket terenima.

Koliko je samo udaraca pretrpeo govore i ogrebotine, masnice i krv na rukama, koje je srpski centar zaradio već u prvom poluvremenu.

A, koliko je samo podredio svoju ulogu timu, govori i činjenica da je nakon treće četvrtine već upisao tribl-dabl učina sa 14 skokova i 10 asistencija.

Ostalo je još 12 minuta igre, na semaforu je pisalo 92:72, a kako ne istaći i spektakularno zakucavanje Majkla Portera i to preko svog saigača, Nikole Jokića.

Denver je rutinski priveo meč kraju iako je došlo do velikog pada u igri, međutim suficit iz prethodnog dela utakmice bio je dovoljan za mirnu završnicu, a Nikola Jokić, iako je proveo gotovo celu četvtinu na terenu, nije upitio niti jedan jedini šut ka košu rivala.

Srpski košarkaš je na terenu proveo 37 minuta, a za to vreme imao je učinak od 22 poena, 17 skokova i 10 asistencija. Kod domaćih, najbolji je bio Mikal Bridžis sa 23 poena.

Denver je prvi na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa 48 pobeda i 24 poraza. Bruklin je šesti na tabeli Istoka sa 39 trijumfa i 32 poraza.
 

TABELA NBA LIGE

BONUS VIDEO: DULjAJ NAKON BOLNOG PORAZA OD RADNIKA: "Sledi velika analiza, videćemo kako ćemo dalje"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)