VIRUS NA KLUPI OLIMPIJAKOSA: Barcokas bi mogao da propusti meč sa Partizanom

V. P.

21. 03. 2023. u 13:43

GRČKI mediji javljaju da trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas neće voditi ekipu u večerašnjem meču 20. kola nacionalnog šampionata protiv Lavrija.

ВИРУС НА КЛУПИ ОЛИМПИЈАКОСА: Барцокас би могао да пропусти меч са Партизаном

foto arhiva VN

Razlog je virus, koji je odvojio iskusnog stratega od klupe atinskih "crvenih". Za zada nije poznato koliko je bolest ozbiljna i da li postoji šansa da propusti utakmicu 30. kola Evrolige sa Partizanom u beogradskoj "Štark areni", u petak od 20 časova.

Olimpijakos je prethodne nedelje ostvario dve veoma važne pobede. Trijumfom nad Žalgirisom u Kaunasu postao je prvi tim koji je bukirao mesto u plej-ofu elitnog klupskog takmičenja, dok je u nedelju savladao Panatinaikos, verovali ili ne, 12. put zaredom! Pirejci drže vrh Evrolige sa skorom 21-8, takođe su lideri u šampionatu Grčke. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)