DONČIĆ I DALAS U PROBLEMU: Mavsi izgubili od Majamija, "visi" im plej-of (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2023. u 08:24

LUKA Dončić je odigrao odličan meč protiv Majamija, ali ni to nije bilo dovoljno Dalasu da dođe do pobede. Hiti su trijumfovali sa 129:122 (44:31, 32:33, 26:32, 27:26).

ДОНЧИЋ И ДАЛАС У ПРОБЛЕМУ: Мавси изгубили од Мајамија, виси им плеј-оф (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Slovenac je meč završio sa 42 poena, 10 skokova i osam asistencija. On je za dva šutirao 15-19, za tri 2/6, a sa linije penala 6/7.

Maveriksi se nalaze u velikim problemima. Ne ide timu u poslednje vreme i plej-of ozbiljno "visi". Ovo je ekipi iz Teksasa bio šesti poraz na prethodnih sedam utakmica i jasno je da se stanje alarmantno kada su igra i rezultati u pitanju.

Što se ove utakmice tiče, Majamiju je odlična prva četvrtina bila dovoljna da naprave nedostižnu razliku. Izabranici Erika Spolstre su uvodni kvartal dobili sa 44:31.

Do kraja susreta je Dalas uspeo da smanji prednost rivla, ali ne i da napravi preokret, te je na taj način pretrpeo 41 poraz u sezoni.

Tim sa Floride do trijumfa je predvodio Džimi Batler sa 35 poena i 12 asistencija, pratio ga je Kodi Zeler sa 20. Na drugoj strani najbolji je bio Luka Dončić sa 42 poena i 10 skokova, Tim Hardavej je dodao 31.

Mavsi su sada 11. na tabeli sa učinkom 37-41 i četiri meča pre kraja su van plej-in zone (igraju timovi od 7. do 10. mesta). Majami je sedmi na Istoku sa učinkom 41-37.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

Evo kako se proizvodi najkvalitetniji Perfeksov toalet-papir