ZAŠTO? Trener Denvera otkrio zbog čega ne igra Nikola Jokić

Novosti online

03. 04. 2023. u 10:24

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Golden Stejta sa 112:110 i tako prekinuli niz od dva poraza u NBA ligi.

ЗАШТО? Тренер Денвера открио због чега не игра Никола Јокић

FOTO: Tanjug

Nagetse, koji su odigrali treću utakmicu bez Nikole Jokića, do pobede su vodili Majkl Porter sa 29 poena i 11 skokova i Džamal Marej koji je ubacio 26 poena, ali i blokirao pokušaj Kleja Tompsona sa tri poena u poslednjim sekundama.

Denver je prvi na tabeli Zapadne konferencije sa 52 pobede i 26 poraza, odnosno ima tri trijumfa više od Memfisa, ali navijači strahuju šta se dešava sa Srbinom.

Spekuliše se da Nagetsi čuvaju Jokića i odmaraju ga za plej-of, ali trener Majk Meloun ističe da pravi razlog nije taktički.

- Nije igrica. Trudimo se da donosimo pametne odluke. Najgori scenario je da on igra i da napravi mnogo veći problem zbog kojeg bi bio odsutan duži vremenski period - rekao je Meloun.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana