NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

DONČIĆ DOŠAO NA UTAKMICU ZVEZDE! Cela hala je gledala u njega (FOTO)

Novosti online

06. 04. 2023. u 21:30

CRVENA zvezda je krajem marta ostala bez šanse da se domogne Top 8 Evrolige, ali je i pored toga hala "Aleksandar Nikolić" bila puna ljubitelja košarke koji su došli da gledaju šampiona Srbije i ABA lige u meču s Olimpijakosom. Na tribinama je bio i jedan "poseban gost".

ДОНЧИЋ ДОШАО НА УТАКМИЦУ ЗВЕЗДЕ! Цела хала је гледала у њега (ФОТО)

EuroleagueTV

Podsetimo, Zvezda je pobedila vodeći evroligaški tim, Olimpijakos, a među onima koji su crveno-bele bodrili bio je i Saša Dončić, otac NBA zvezde Luke Dončića.

Na sredini fotografije ga možete videti u crvenom, u drugom redu:

Saša Dončić - biografija

Rođen 1974. u Šempeteru, u Sloveniji (otac mu je Srbin sa Kosova i Metohije), Saša Dončić je rano ušao u svet košarke, a igrao je za Iliriju, Postojnu, Pivovarnu Laško, Loku, Krku, Slogu, ALM, Slovan, Domžale, Olimpiju i Avantgard, čiji je potom bio trener. Trenirao je i Škofju, Iliriju i Šentjur.


Saša Dončić je bio član kadetskog tima SFRJ Jugoslavije, a seniorske reprezentacije Slovenije, zemlje u kojoj je dvaput bio prvak a triput osvajač Kupa, nastupajući i u Evroligi kao član ljubljanske Olimpije. U braku sa Mirjam Poterbin, od koje se razveo 2008, dobio je pomenutog sina Luku, koji je NBA zvezda kao član Dalas Maveriksa.

Tabela Evrolige

Bonus video: Reakcija Zvezdinih "delija" kada je u halu ušao Novak Đoković, nakon što je nedelju ranije gledao Partizan uživo

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo