OD JUNAKA DO TRAGIČARA: Ovako je Nikola Jokić promašio šut za pobedu (VIDEO)

Novosti online

24. 04. 2023. u 07:07

ODIGRAO je Nikola Jokić još jednu partiju sjaja, ali nažalost, zbog jednog promašaja je postao tragičar.

ОД ЈУНАКА ДО ТРАГИЧАРА: Овако је Никола Јокић промашио шут за победу (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Minesota je slavila u produžecima protiv Denvera rezultatom 114:108, Jokić je na kraju zabeležio učinak od 43 poena, 11 skokova i šest asistencija. A dodatnih pet minuta se ne bi ni igralo da je Srbin bio prisebniji u "regularnom delu".

Minesota je vodila većim delom meča, pa je Jokić bio taj koji je dirigovao preokretom, a na kraju bio tragičar na 11 sekundi do kraja. Na semaforu je stajalo 96:95 za "vukove", a Jokić je bio na liniji za slobodna bacanja.

Promašio je prvo, iako su loptu svi videli u košu. Međutim, nekako se iskobeljala i izašla iz obruča, na opštu radost domaćih navijača. Pogodio je Nikola drugo, da bi Minesota odradila očajan napad i otišlo se u dodatnih pet minuta, gde je domaćin slavio i produžio seriju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?