"MA, JA PRVO MORAM DA ČESTITAM PARTIZANU!" Zvezda Bosne i Real Madrida oduševljena posle majstorice

Novosti online

10. 05. 2023. u 23:52

REAL Madrid i Partizan odigrali su i petu utakmicu Top 8 faze, a posle te majstorice potpuno je razumljivo bilo oduševljenje Džanana Muse, mlade zvezde španskog giganta i reprezentacije Bosne i Hercegovine.

МА, ЈА ПРВО МОРАМ ДА ЧЕСТИТАМ ПАРТИЗАНУ! Звезда Босне и Реал Мадрида одушевљена после мајсторице

EuroleagueTV

Podsetimo, Partizan je u Madridu vodio sa 18 razlike, a izgubio, posle čega je Musa ovako reagovao pred kamerom Evroliga TV-a:

- Ne znam šta da kažem! Ovo je moja prva sezona u Real Madridu, a ono od čega je satkan ovaj klub, njegovi igrači... Pa, mi smo gubili sa 0:2, onda i sa 16 razlike u petom meču. A znamo koliko je to teško to nadoknaditi protiv Partizana i mi smo to učinili! Ma, ja prvo moram da čestitam Partizanu. I to na neverovatnoj sezoni. Ali, znate... Mi idemo na fajnal for i to je najvažnija stvar sada i veoma sam ponosan na saigrače - rekao je Musa i tome dodao da je oduševljen navijačima Reala "koje nikada ranije nije video takve kao što su bili u petom meču sa beogradskim crno-belima".

Musa je, inače, u majstorici ubacio 20 poena (šut iz igre 4/9, sa linije penala 11/!2), uz šest skokova, četiri asistencije, blokadu, "krađu" i izgubljenu loptu.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)