NIK JE UVEK NIK: Razočarani Kirjos zapalio dres Boston Seltiksa

Novosti online

30. 05. 2023. u 22:35

NIKU Kirjosu, strastvenom navijaču Bostona, teško je pao poraz Seltiksa od Majamija u sedmoj utakmici finala Istoka. Toliko teško da je temperamentni australijski teniser, kao po običaju, reagovao u afektu i učinio nešto neortodoksno...

НИК ЈЕ УВЕК НИК: Разочарани Кирјос запалио дрес Бостон Селтикса

Foto Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Iznerviran time što Boston nije uspeo da postane prvi tim koji je dobio plej-of seriju nakon zaostatka od 0:3 u pobedama, Nik je zapalio dres Seltiksa i taj akt objavio na Istangramu.

- Neću dovoliti da košarka utiče na moje mentalno zdravlje. Kao fan Bostona, definitivno sam mislio da ćemo slaviti, ali se Kejleb Martin u pojedinim trenucima pretvarao u Dvejna Vejda iz najboljih dana. Razočarao me je ovaj tim Seltiksa, ostavio me je slomljenog srca. Džejlen Braun sa izgubljenim loptama... Nismo mogli da pogodimo okean. Srce mi se raspalo u 17 delova kada se Džejson Tejtum povredio, veliko poptovanje za njega jer je ostao na terenu i pokušao da bude lider tima. Neću da lažem, vreme je da Markus Smart i Robert Vilijams odu iz Bostona - napisao je utučeni Kirjos.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)