DUŠKO IVANOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: Trener Zvezde otkrio da se jedan od najboljih igrača požalio na povredu

Tanjug

09. 06. 2023. u 21:06

TRENER košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je na konferenciji za medije, posle pobede nad FMP-om (94:70) u prvom meču finalne serije Superlige Srbije, da je primetno da ekipa dugo nije igrala takmičarski meč.

ДУШКО ИВАНОВИЋ ЗАБРИНУО НАВИЈАЧЕ: Тренер Звезде открио да се један од најбољих играча пожалио на повреду

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su prethodni meč pre 16 dana, kad je deklasiranjem Budućnosti u Podgorici obezbeđen plasman u finale ABA lige.

- Posle male predsezone, ponovo smo počeli da igramo. Malo je čudno svima, posle toliko vremena, ali mislim da smo imali periode dobre igre, agresivnost, odbranu, ali je evidentno da će nam ove dve utakmice dobro doći da podignemo formu - rekao je Ivanović.

Istakao je crnogorski stručnjak da je ekipi nedostajala kontakt igra.

- Moram da kažem da su igrači u ovom dugom periodu treninga radili maksimalno dobro i koncentrisano i da smo zadržali određenu formu. Fali nam ta kontakt igra, igra pet na pet. Videlo se to i večeras. Mislim da smo iskoristili ovaj period dobro. Bitno je da spoljne okolnosti ne utiču na rad. Veoma je bitno da čovek može da uspe da te okolnosti ne utiču na njega, već da on te okolnosti vidi kako on hoće. Mi smo tako uradili.

Luka Vildoza je nešto ranije nego što je planirano okončao meč. Argentinac je odigrao samo 13 minuta, pa se požalio na povredu, a Ivanović je rekao da je plejmejker Zvezde imao problem sa preponama.

- Videćemo šta je. Imao je neko malo istegnuće prepone - zaključio je Ivanović ne želevši da ulazi u to da li će Vildoza možda morati na pauzu.

Podsetimo, druga utakmica ovih timova koja se igra u "FMP Areni" na programu je u nedelju od 12 sati.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!