SPOLSTRA UPOREDIO MAJAMI I ĐOKOVIĆA: ''On je mentalno jak, a mi smo takvi kao tim''

Novosti online

12. 06. 2023. u 09:30

Erik Spolstra iskoristio je priliku da izrazi divljenje prema Novaku Đokoviću, a onda je uporedio svoju ekipu sa srpskim teniserom.

СПОЛСТРА УПОРЕДИО МАЈАМИ И ЂОКОВИЋА: Он је ментално јак, а ми смо такви као тим

FOTO: Tanjug/AP

Đoković se setio prilikom intervjua za jednu televiziju posle titule na Rolan Garosu jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobija Brajanta.

- Mamba mentalitet. Kobi Brajant. Znate da će se desiti pre nego što se to i zapravo desi. Verujem u tu moć, tako što projektujete svoje misli i realizujete budućnost. Lako je sada pričati, ali sam verovao da mogu da poguram granice. A granica nema, već gledam ka sledećem grend slemu - naglasio je Đoković u intervjuu za jednu američku televiziju.

Nakon meča je izjavio "Uzmi stvari u svoje ruke, veruj i stvori je (budućnost)", što je jedan novinar na pres-konferenciji Majami hita citirao u pitanju za Spolstru zbog zaostatka 1-3 u finalu NBA lige protiv Denver nagetsa.

- U stvari, upravo smo to čitali. Pričao je o "Mamba mentalitetu". Kakva spektakularna pobeda i karijera. Pričao je o mentalnoj strani igre. Mi imamo mentalno vrlo jak tim. Verujemo u to. Imamo veliki cilj i sa naše tačke gledišta, ništa se nije promenilo. Vrlo je izazovno osvojiti tu ultimativnu titulu. Imamo vrlo tvrdoglavu i prkosnu grupu, i mislim da je dobro s vremena na vreme imati malo prkosa - rekao je Spolstra.

Majami gostuje Denveru u noći između ponedeljka i utorka od 2 časa i 30 minuta, i pokušaće da seriju vrate u Majami.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)