NIKOLA Jokić je ušao u NBA istoriju - osvojio je titulu sa Denverom, postao MVP finala, a iako se ne može mnogo ljudi s tim podičiti, naročito ne iz Evrope, za predsednika Košarkaškog saveza Srbije i nekadašnjeg repezentativca naše zemlje Predraga Danilovića to nije dovoljno da Jokića nazove najboljim evropskim košarkaškom u istoriji ovog sporta.

Komentari (14)

Ljuba

13.06.2023. 19:47

Danilović nije nikad igrao košarku na kojem igra Jokić. Jer da jeste igrao bi u NBA na nivou na kojem igra Jokić i osvajao bi prstenove najboljeg igrača. On to nikad nije bio ni blizu. Zato je nekorektno gurati se tamo gde Nika nije bio. Umesto da smo ponosni što je Jokić naše gore list mi neki odmah sve osporavamo.

Marta

13.06.2023. 21:17

Tipicno nase, ljubimora!! Pa i da nije, a ceo svet kaze da jeste, pa zar je na nama, odnosno Danilovicu, da to kaze umesto da potvrdi, raduje se u ime svih nas!!! Tuzno!

Tanja

13.06.2023. 22:35

Увек је био надмен и умишљен да је звезда…све је рекао о себи овом изјавом.Ужас…

Ana

15.06.2023. 15:27

Postovani, Zasto ne objavljujete komentare.? Danilovic je jedan od onih, koji su, radi licnih interesa, upropastili mlade talente! Niko ga nije pitao kakav je on, vec sta misli o Jokicu,ovovremenom i najboljem. Ego i novac su Danilovicevi bonusi. Sramno, ko nam je predsednik KSS-a!