KAD NIKOLA JOKIĆ SLAVI: Pešić se hvata za glavu, a najbolji NBA igrač kao od majke rođen se latio mikrofona (VIDEO)

Novosti online

25. 07. 2023. u 12:31

Nikola Jokić se nakon osvajanja NBA lige uputio put Sombora kako bi prisustvovao trkama konja. On se dobro provodio ovog leta, a ono što je bilo glavno pitanje ovih dana jeste da li će popularni Džoker igrati za nacionalni tim na predstojećem Mundobasketu.

КАД НИКОЛА ЈОКИЋ СЛАВИ: Пешић се хвата за главу, а најбољи НБА играч као од мајке рођен се латио микрофона (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić je juče objavio spisak putnika, ali na njemu se nije našao Jokić, što je mnoge razočaralo, jer su očekivali da će se on pojaviti i pomoći timu da dođe do medalje. 

Kari je pričao o MVP-ju finalne serije NBA lige i rekao da nije spreman ni fizički ni psihički.

Nikola se trenutno nalazi u svom rodnom Somboru, gde najviše voli da provodi dane, a na društvenim mrežama pojavio se snimak proslave u čast njegovih konja, a Jokić je udario brigu na veselje.

Uživao je uz domaće hitove, igrao, a na kraju je skinuo majicu i pokazao pevačko umeće pevajući pesmu Dragoslave Genčić: "Ja sam Jovicu šarala, varala".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (33)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!