PROLAZI VIRUS U NIŠU: Neće biti odlaganja mečeva na juniorskom Evrobasketu

Novosti online

26. 07. 2023. u 15:19

EVROPSKO prvenstvo za košarkaše do 18 godina u Nišu prate brojni organizacioni problemi: prokišnjavanje dvorane "Čair", vlaga u sali škole "Mika Alas" zbog čega je parket ličio na klizalište, virusna infekcija među igračima učesnika...

ПРОЛАЗИ ВИРУС У НИШУ: Неће бити одлагања мечева на јуниорском Евробаскету

FOTO: FIBA.Basketball

FIBA je u utorak najavila mogućnost da neke utakmice budu odložene, ali je danas stigla informacija da neće doći do tumbanja i da će zakazani mečevi biti odigrani po predviđenom rasporedu. Naime, većina igrača selekcija Finske, Grčke, Litvanije, Slovenije, Španije i Turske, koji su imali simptome stomačnog virusa, na putu su da se u potpunosti oporave. 

U međuvremenu, FIBA i Košarkaški savez Srbije kao organizatori takmičenja čekaju zvanične rezultate relevantnih medicinskih institucija, u sklopu istrage kako je došlo do obolevanja igrača timova učesnika Evrobasketa.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!